Tasoitetyöt

Sisäpintojen tasoite – ja rappaustyöt 

Primapinnan ammattilaiset suorittavat kaikki sisäpuolen seinä – ja kattopintojen oikaisut ja tasoitukset. Katto voidaan tasoittee sileäksi tai jättää rypyläpinnalle haluamallasi tavalla. Suoritamme myös kosteiden – ja märkätilojen tasoitukset sekä muut erikoisemmatkin sisustusrappaukset.

Oli kyseessä sitten tiili-, betoni- tai kipsilevyseinät, valitsemme aina sopivat tuotteet kunkin tarpeen mukaan. Ammattilaisemme suorittavat tasoitetyöt koneellisesti sekä käsin. Pintojen oikaisut katsomme tarkkaan ja lopputuloksena on siistit ja suorat seinät!

Tasoitetyöt kannattaa teettää ammattilaisilla

Tasoitetyöt ovat ammattitaitoa vaativaa työtä. Huonosti tehty tasoitetyö on ikävän näköinen, joka korostuu maalausvaiheessa. Seinän epätasaisuudet näkyvät maalipinnan alta herkästi. Kipsilevyjen saumat voivat näkyä patilla tai kuopalla ja kiviseinissä epätasaisuudet erottuvat pinnoituksen alta herkästi.

Onnistunut tasoitetyö vaatii tietoa ja taitoa työstä ja tuotteista. Tasoitetyöt tuleekin tehdä huolella heti alusta lähtien oikeilla työmenetelmillä ja tasoitteilla. Kipsilevyt tasoitetaan eri menetelmillä kuin harkko – ja kiviseinät. Ammattilaisemme tietävät menetelmät ja tuotteet ja saavat pinnan kuin pinnan näyttämään kauniilta. Tasoitetyöt ovat meille tuttuja ja tasoitamme katto – ja seinäpinnat huolella ja ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten levy – tai kivipinta, teemme jäljestä sellaisen, johon olet takuulla tyytyväinen.

Miksi Primapinta?

Tasoitamme kaikki seinä – ja kattopinnat ammattitaidolla. Suoritamme myös erilaiset struktuuripinnoitukset.

Palvelemme myös maalaustöissä, joten saat tasoitetöistä lähtien valmiit pinnat kauttamme.

 Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

 Korkea työnlaatu on meille kunnia-asia.