sisämaalaus oulu

Sisämaalaustyöt alan ammattilaisilta

Sisämaalaus Oulu – Primapinta toteuttaa sisämaalaukset, tapetoinnit ja muut sisustusremontit jokaiseen kotiin ja tilaan. Viimeistelty seinäpinta antaa uutta ilmettä kodillesi ja parantaa viihtyvyyttä.

Primapinta käyttää vain parhaimpia tuotteita, jotka kestävät mekaanista rasitusta hyvin ja valitsemme aina sopivan tuotteen kullekin pinnalle. Yhdessä voimme suunnitella työn ja miettiä ratkaisuja kullekin huoneesi seinäpinnalle. Primapinta suorittaa myös kattojen maalaukset ja kaikki pintojen tasoitetyöt ammattitaidolla.

Loppusiivous kuuluu tavaramerkkeihimme ja lopputulokseen tulet takuulla olemaan tyytyväinen.

Viimeistelty seinäpinta parantaa viihtyvyyttä ja tuo uuden ilmeen kodillesi

Sisämaalauksessa on mahdollisuuksia lähes rajattomasti aina tavallisista väriseinistä erilaisiin struktuuripintoihin ja erikoisefekteihin. Maaleilla ja pinnoitteilla voidaan vaikuttaa huoneen tunnelmaan edullisestikin. Eri väreillä voidaan muokata myös miltä huoneen koko vaikuttaa. Vaaleat väri saavat huoneen vaikuttamaan avaralta ja tummemmat päinvastoin. Toisaalta tummemmilla väreillä voidaan saada huoneeseen intiimin tunnetta ja moni maalaakin makuuhuoneeseen tummat efektiseinät. Erilaisia ratkaisuja löytyy valtavasti. Myös erilaisia pinnoitteita löytyy lukuisia, jolla voidaan edullisesti saada huoneeseen persoonallista jälkeä. Primapinta auttaa sinua löytämään tyydyttävän ratkaisun kotiisi. Neuvomme tarvittaessa ja annamme inspiroivia ideoita.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä kodistasi viihtyisä, jossa on mukava ja rentouttavaa olla.

Miksi Primapinta?

Monipuoliset maalaustyöt ammattitaidolla.

 Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Korkea työnlaatu on meille kunnia-asia. Tyytyväisyystakuu.

Sisämaalaus Oulu

sisämaalaus oulu

Muut palvelumme:

Tasoitetyöt Oulu

Tapetointi Oulu