Peltikaton maalaus

Katon maalaus pidentää katon käyttöikää sekä kohentaa rakennuksen ulkonäköä

Primapinta suorittaa peltikaton maalaukset pohjatöistä valmiiseen pintaan saakka . Primapinta panostaa vahvasti katon pohjatöihin ja takaa että kattomaalaukset ovat pitkäkestoisia ja lopputulokseen voit olla tyytyväinen.

Vesikatot ovat kovalla rasituksella ympäri vuoden auringon, veden ja lumen vaikutuksesta. Kun pinta pääsee kulumaan, on katto alttiimpi vaurioille. Esteettisen hyödyn lisäksi katon maalaus antaa hyvän kemiallisia ja mekaanisia rasituksia kestävän suojan pidentäen katon käyttöikää merkittävästi. Kun katon huoltopesusta ja huoltomaalauksesta huolehditaan, voi katon maksimaaliseen iän saavuttaa.

Ennen peltikaton maalausta tulee pohjatöihin panostaa, jotta maalipinta tarttuu alustaansa hyvin. Katot pesemme aina perusteellisesti ennen maalaustyön aloittamista. Mahdolliset ruostekohdat hiotaan ja käsitellään ruosteenestopohjamaalilla. Samalla tarkistamme kaikki läpiviennit ja tiivistämme ne tarvittaessa sekä teemme muut tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Maalaustöissä huomioimme sääolosuhteet ja ajoitamme työt otolliseen kohtaan. Kylmässä tai helteisellä kelillä ei katon maalaustöitä kannata suorittaa ja mahdollinen aamu – sekä iltakaste tulee ennakoida. Puutteelliset pohjatyöt ja sääolosuhteiden huomioitta jättäminen ovatkin pääsyitä katon maalaustöiden epäonnistumiseen. Sen lisäksi valitsemme aina kullekin kattomateriaalille tarkoitetun maalin.

Uusi peltikatto käsitellään ensin korroosionestomaalilla, jonka jälkeen katto maalataan pintamaalilla 1-2 kertaan. Huoltomaalausta kaipaavat katot yleensä tulevat kertamaalauksella valmiiksi. Suurpaineruiskua käytettäessä suojaamme paikat huolellisesti. Töihimme kuuluu aina loppusiivous.

Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä peltikattosi maalausajankohta!

Miksi Primapinta?

Ammattitaitoiset tekijät, jotka omaa vuosien kokemuksen erilaisista maalaustöistä

Peltikattojen pesut ja maalaukset, niin uudet kuin huoltomaalauksen omaavat katot.

Hyödynnä kotitalousvähennys