Keittiöremontti

Keittiöremontti lähtee hyvästä suunnittelusta

Keittiöremontti lähtee aina hyvästä suunnittelusta. Hyvin suunniteltu työ on tässäkin tapauksessa jo puoleksi tehty. Suunnittelussa käymme läpi toiveesi keittiön ulkonäöstä ja toimivuudesta. On tärkeää huomioida keittiön toiminnallisuus sekä miettiä muut sisustukselliset toiveet.

Rakennatko uutta vai onko kyseessä remonttityö? Asutko vuokralla vai onko asunto sinun oma? Otamme huomioon kaiken tämän ja suunnittelemme työt sen mukaan. Kartoituksen jälkeen käymme yhdessä läpi työvaiheet ja urakan kokonaisuuden. Voimme ehdottaa myös uusia ja innovatiivisia ideoita tilan säästämiseksi ja toimivuuden parantamiseksi. Suunnittelutyöt ja alkukartoitukset ovat aina ilmaisia. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia ja myönnämme asiakkaille tyytyväisyystakuun.

Toimiva keittiö arjen helpottamiseksi

Kun keittiö ei enää vastaa tarpeita tai sisustusratkaisut eivät miellytä silmää, on aika tehdä keittiöremontti. Keittiön remontointi tulee mieleen kun keittiö alkaa näyttämään ja tuntumaan vanhanaikaiselta. Keittiön toimivuuden kannalta epäkäytännölliset ratkaisut hankaloittavat myös arkea. Keittiöremontilla voidaan saada ihmeitä aikaan ja helpottaa päivittäisiä askareita keittiössä. Keittiö on myös paikka, jossa kokoonnutaan perheen kanssa, joten ulkonäkö ja toimivuus on tärkeitä asioita viihtyvyyden kannalta. Hyvin ja ammattitaitoisesti remontoitu keittiö takaa sujuvamman ja rennomman arjen.

Primapinta suorittaa kokonaisvaltaiset keittiöremontit alusta loppuun. Loppusiivoukset kuuluvat aina urakoihin emmekä jätä mitään viimeistelytöitä asiakkaan harteille.

Nosta asuntosi arvoa ammattimiesten tekemällä keittiöremontilla

Usein ajatellaan että keittiöremontti on erityisen kallis remontti. Keittiöremontti voidaan kuitenkin toteuttaa taloudellisesti, sillä hyvä suunnittelu takaa budjetissa pysyvän remontin. Keittiötasojen ja keittiökaappien valikoima on nykyisin tosi laaja, josta löytyy myös edullisiakin ratkaisuja. Keittiökaappien kahvojen uusimisella sekä kaappien maalaamisella saadaan keittiön ilme päivitettyä raikkaammaksi eikä näiden toimenpiteiden hinta ole suuri. Keittiöremontti on tuottoisa remontti. Keittiön uusimisella tai päivittämisellä voit nostaa asuntosi arvoa merkittävästi. Teetä keittiöremontti meillä ja luodaan keittiöstäsi yhdessä moderni ja raikas!

Miksi Primapinta?

Kokonaisvaltaiset keittiöremontit ammattitaidolla

Hyödynnä kotitalousvähennys

Aikataulussa pysyvä työsuunnitelma laadusta tinkimättä