Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteilla varmistetaan turvallinen liikkuminen katolla

Primapinnan asentamilla kattoturvatuotteilla varmistat turvallisen liikkumisen katolla. Tikkaat ja kattosillat helpottavat työskentelyä katolla kun siellä tehdään huolto – ja puhdistustöitä ja lumiesteet suojaavat vaaratilanteilta. Sen lisäksi kattoturvatuotteet suojelevat kattoa ja sen rakenteita.

Primapinta asentaa kaikki katolle asennettavat turvatuotteet takuulla ja ammattitaidolla.

Lumiesteet
Lumiesteet suojaavat vaaratilanteilta, joita lumen ja jään putoaminen katolta voi aiheuttaa. Lumiesteet yleensä asennetaan kulkuväylien ja ovien yläpuolelle, jossa lumiesteet suojaavat lumen ja jään putoamisen päälle. Sen lisäksi lumiesteet suojaa muita katolla sijaitsevia rakenteita.
Talon korkeus ja katon kaltevuus vaikuttavat lumiesteiden valintaan. Primapinta auttaa valitsemaan sopivan ratkaisun sinulle.

Kattosillat
Turvallisen ja vaivattoman kulun katolla takaa hyvin asennetut kattosillat. Sen lisäksi, että nuohoojan on helppo käydä suorittamassa työnsä, pääset myös itsekin turvallisesti käymään katollasi.

Seinätikkaat
Laadukkaat ja ammattitaidolla asennetut seinätikkaat mahdollistavat turvallisen kiipeämisen katolle.

Lapetikkaat
Harjan ja lappeen suuntainen kulku turvataan lapetikkailla. Jokaiselle kattotyypille löytyy erilaiset kiinnikkeet ja jalat.

Hätäpoistumistiet
Hätätilanteissa yläkerran ikkunoista tai parvekkeilta voidaan poistua hätäpoistumisteitä pitkin turvallisesti.

Sadevesijärjestelmät
Sadevesijärjestelmä koostuu kouruista ja syöksytorvista. Toimivan sadevesijärjestelmän avulla katolle satava vesi tai sulava lumi johtaa katolta pois talon läheisyydestä.

Miksi Primapinta?

 Asennamme kattoturvatuotteet jokaiselle kattotyypile.

Suoritamme myös muita katon huoltotöitä, kuten katon maalaukset ja suojakäsittelyt.

 Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

 Korkea työnlaatu on meille kunnia-asia.