Huoneistoremontti

Huoneistoremontit lattiasta kattoon ammattitaidolla

Primapinnan palveluun kuuluu monipuolisten remonttien lisäksi myös huoneistoremontit. Ammattitaidolla tehdyt remontit nostattavat huoneiston arvoa sekä asumisviihtyvyys paranee huomattavasti. Primapinta toteuttaa kokonaisvaltaiset huoneistoremontit kuten myös pienemmätkin urakat. Voimme yhdessä päivittää huoneiston ilmeen viihtyisämmäksi sekä antaa hyviä neuvoja ja ehdotuksia remonttien suhteen. Suoritamme listoitukset, lattia-asennukset, maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset ja muut toivomasi työt ammattitaidolla ja täsmällisesti.

Takaamme onnistuneen ja sovitunlaisen lopputuloksen. Asiakas voi olla mukana työvaiheiden suunnittelussa ja Primapinnan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa projektin toteuttamisessa ja suunnittelussa. Lupaamme pitävämme kiinni aikatauluista mitkä olemme sopineet. Loppusiivoukset kuuluvat meille ja huolehdimme niistä perusteellisesti. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Huoneiston arvo nousee pienilläkin remonttitöillä

Remontteja tehdään omiin asuntoihin eri syistä. Remontilla voidaan parantaa huoneiston toimivuutta ja erilaiset sisustusremontit edistävät esteettistä puolta. Moni taas hakee remontin teettämisellä hyvää tuottoa sijoitusasuntoa ajatellen. Kun teetät remontin ammattilaisella, voit olla varma että työ onnistuu ja maksimoit asuntosi tuoton. Pienilläkin remonttitöillä voit parantaa huoneiston arvoa merkittävästi. Pintakäsittelytyöt ja muut sisustusremontit voivat olla edullisiakin ratkaisuja huoneiston arvon nostattamiseen. Myös esimerkiksi valonkatkaisijoiden, ovenkahvojen tai sähköpistokkeiden uusiminen saa asuntosi näyttämään raikkaammalta eikä materiaalikustannukset tai työn hinta näissä päätä huimaa.

Miksi Primapinta?

Kokonaisvaltaiset huoneistoremontit

Hyödynnä kotitalousvähennys

Ammattailaiset tekijät tekevät työt kunnialla alusta loppuun